Stresskubbsmästerskap 24 juli

Den 24:e juli anordnades mästerskap i stresskubb vid bygdegården. Det verkar krångligt men var faktiskt rätt enkelt samt roligt!

5 st kubbar ställdes i rader framför varje lag (2 för varje spel). Mellan lagens rader ställdes kungen upp.
Uppgiften var att varje lagmedlem i tur och ordning kastade på sin kubb. Spelaren hämtade sin kastpinne och överlämnade det till sin lagmedlem efter sitt kast. När laget kastat ned sina kubbar så kastas det mot kungen, det lag som snabbast “sänkte” kubben vann.

Dagen till ära så fanns det 3 banor med lag från byn som tävlade om 1:a priset. Efter många spel (med paus för att köpa fika och hamburgare) så stod  tillslut lag Nilsson som segrare och fick motta det eftertraktade 1:a priset av tävlingsarrangörer: Byggdegårdsgänget som fixade med tävling och fika (hamburgare och fika med 9 sorters, mycket bra genomfört)!

Johan O påminde dock att priset endast var ett vandringspris så nästa år gäller det att erövra detta på nytt!